En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve gözlemek değerlidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir alım satımi strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

çoğu kez yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, kriz anlarında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kadar bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Birhayli firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve anlayışaretler kullanılır.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, ölçün baplara göre henüz pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den başlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bunu kurmak ciğerin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın baplarının üretim amacı beniâdem sağlamlığını yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Duman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte strüktürda bulundurulması zaruri hale Yangın Çıkış Kapısı getirilmiştir.

Report this wiki page